Actie Ready, Steady, Go


In de startblokken voor de verkoop van uw woning…


U wilt verhuizen. Maakt u zich zorgen dat uw huidige woning, in deze hectische woningmarkt, eerder is verkocht dan dat u een nieuwe woning heeft gevonden? Dit dilemma is vast herkenbaar! Start nu met de verkoopvoorbereidingen, nog vóór u uw nieuwe woning heeft gevonden. Dat bespaart u veel werk tijdens de aankoopperiode. De huidige woningmarkt vraagt om snelle actie! Angela den Hartog Makelaardij heeft de oplossing: samen in de startblokken voor de verkoop van uw woning! Want een goede voorbereiding is het halve werk.
 

Ready...

De zoektocht naar uw droomwoning kunt u gewoon voortzetten. Wij komen graag bij u thuis om met u onze visie over de waarde van uw woning, de verkoopstrategie én onze werkwijze te bespreken.


Steady...

Wij geven u tips ten behoeve van het verkoopgereed maken van uw woning. Wij kunnen u hiermee ook geheel ontzorgen. Wij gaan aan de slag met plattegronden, professionele fotografie en de brochure: de woning is startklaar voor de verkoop.


Go...

Wanneer u uw nieuwe droomwoning heeft gekocht, hoeft u ons alleen nog maar een startsein te geven en uw woning staat de volgende dag al op onze website, op Funda en op onze social mediakanalen.
 

Interesse?

Heeft u interesse in deze vorm van verkopen? Of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. U kunt ons bellen op 0172 653 200 of vul ons contactformulier in. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring