Verkoopbegeleiding


Uw huis in Alphen aan den Rijn of omgeving verkopen?


Wij gaan graag voor u aan de slag!

Dit begint bij een optimale verkoopvoorbereiding. Wat zijn de sterke kenmerken van uw woning en welke zaken behoeven nog wat extra aandacht? In eerste instantie kijken wij met de ogen van een aspirant koper en streven dan ook naar een goede presentatie van uw woning, met als doel een optimaal verkoopresultaat! Met een aantal kleine aanpassingen van het interieur of het toevoegen van accessoires zorgt onze verkoopstyliste voor een sfeervol geheel. Dit resultaat laten wij graag door onze professionele fotografe vastleggen.

Tevens verzorgen wij graag de interactieve plattegronden, indien nodig met aanvullende optionele indelingen of met sfeerimpressies. In overleg met u kunnen wij de presentatie aanvullen met een video, hoogtefoto’s of een drone-opname. Een compleet beeld van de mogelijkheden die uw woning biedt, zorgt immers voor een brede doelgroep!

Vanzelfsprekend maken wij gebruik van verschillende communicatiemiddelen, waaronder social media, Funda, huis-aan-huis mailingen, online advertenties of traditionele advertenties.

Minstens zo belangrijk vinden wij de persoonlijke begeleiding van de aspirant kopers. Het actief meedenken en het onderhouden van contacten. Iedere woning heeft ‘zijn eigen verhaal’ en hoe breng je juist die positieve punten over bij belangstellenden? Laat ons dat maar vertellen!

Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de eigendomsoverdracht kunt u op de persoonlijke begeleiding en expertise van Angela den Hartog Makelaardij o.g. rekenen.

Ons doel: De hoogst realiseerbare prijs voor uw woning, zonder gezeur achteraf!

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring