Mijn favorieten

Onze medewerkers

Angela den Hartog Makelaardij o.g.

Angela den Hartog-de Bruin
Angela den Hartog-de Bruin
NVM Makelaar - Taxateur o.g. (RMT)
0172 653 200 06 51 843 810
Als dochter van een ‘kleine ondernemer’ ben ik van jongs af aan opgegroeid met het zelfstandig ondernemerschap.

Na mijn opleiding ben ik in 1987 gestart bij een plaatselijk makelaarskantoor. Hier ben ik verknocht geraakt aan het mooie ‘makelaarsvak’. In de periode vanaf 1990 tot 2005 heb ik als makelaar o.g. voor een gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam gewerkt. Een leerzame en boeiende periode in een dynamisch werkgebied.

Met deze werkervaring ‘in mijn rugzak’ heb ik mij in 2005 als zelfstandig NVM-makelaar gevestigd en mij met name gericht op verkoopbegeleiding en bemiddeling van nieuwbouwprojecten op locatie, waaronder in Wassenaar en Bloemendaal.

Door mijn ruime ervaring in verschillende regio’s met zowel nieuwbouw alsmede bestaande bouw, heb ik een brede visie op de onroerend goed markt ontwikkeld. In 2009 heb ik mijn eigen kantoor gevestigd in Alphen aan den Rijn. Heerlijk, terug naar ‘mijn roots’. Mijn passie voor de makelaardij en mijn expertise zet ik hier in om voor u tot een optimaal resultaat te komen.
Astrid Hoogendoorn
Astrid Hoogendoorn
Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT)
0172 653 200
Eens even nadenken... wat een tijd! Zo’n 20 jaar geleden alweer ben ik begonnen in de makelaardij. Eerst in de binnendienst, om zo te ervaren wat het dynamische vak van makelaar nu echt inhoudt. En ja, dat sprak mij wel aan, daarom ben ik gestart met de opleiding tot kandidaat makelaar en taxateur.

Na het behalen van mijn diploma van KRMT makelaar heb ik bij verschillende makelaarskantoren in de regio Alphen aan den Rijn expertise opgedaan als kandidaat makelaar en taxateur.

Luisteren, aandacht en tijd geven aan de klant zijn kernwaarden die mij op het lijf geschreven zijn. Het kleinschalige, de zorgvuldige werkwijze, de aandacht voor de opdrachtgevers en kopers en ‘dames onder elkaar’, is wat mij zo aanspreekt bij Angela den Hartog Makelaardij.

En thuis? Daar geniet ik volop van mijn gezin, gezelligheid met vrienden en mooie reizen maken.

Wanneer mag ik kennis met u maken?
Vera Snijder
Vera Snijder
Commercieel binnendienstmedewerkster/Verkoopstyliste
0172 653 200
Angela en ik hebben jaren geleden samengewerkt voor een makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn. Na een lange werkzame periode voor een reclame- en communicatiebureau, zijn we elkaar weer tegengekomen. Angela heeft mij in 2014 gevraagd om alle ondersteunende werkzaamheden voor haar te verrichten in de commerciële binnendienst.

Deze binnendienstwerkzaamheden doe ik met veel plezier. Na het volgen van de cursus verkoopstyling, ben ik ook actief betrokken bij iedere nieuwe opdracht. Als verkoopstyliste geef ik advies over de verkoopstyling en het foto-gereed maken van de woning, om deze zo goed mogelijk in de markt te zetten. Je hebt ten slotte maar één keer een eerste indruk! Tijdens de fotografie van de woning ben ik aanwezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Heel leuk om dit met mijn andere werkzaamheden te combineren.

Wat ik nu zo leuk vind aan ons kantoor, ons damesteam is goed op de hoogte van alle woningen in de portefeuille. Onze betrokkenheid is groot en de communicatielijnen zijn snel en kort.

Thuis heb ik een gezin met inmiddels volwassen kinderen waarvan een gedeelte al is uitgevlogen. Verder heb ik een passie voor mooie wijn, dansen en ga ik graag naar het theater.